Bijenvriendelijke dorpsrand Wierden

Hallo. Ik ben Iris van Eck. Ik ben 18 jaar en ben 2e jaars studente Bos en Natuurbeheer op Hogeschool Van Hall Larenstein. Ik heb een grote passie voor planten en dieren. Ook de kleintjes. Vooral onderzoek doen naar deze groepen organismen vind ik leuk. Daarom ga ik de major Toegepaste ecologie doen. Ook houd ik er van om creatief bezig te zijn in alle soorten en maten.

Mijn naam in Fleur Lalkens, 18 jaar, en 2e  jaars bos- en natuurbeheer student aan Van Hall Larenstein in Velp. Voor deze hbo-opleiding heb ik de havo afgemaakt. Mijn interesses liggen al sinds ik een klein meisje was bij de dieren en natuur. Daarom sluit deze opleiding daar prachtig bij aan. Thuis ben ik graag bezig met mijn twee pony’s, die ik train in Natural Horsemanship. Of pak ik mijn fototoestel en ga samen met Zoef, de kruising Berner Sennen hond, het bos in.

Mijn naam is Naomi, ik ben 27 jaar en woon in Nijmegen. Net als Iris en Fleur studeer ik Bos & Natuurbeheer bij van Hall-Larenstein, met als specialisatie Toegepaste Ecologie.

Samen zijn we deze week gestart met een project om de dorpsrand van Wierden bijenvriendelijker te maken. Dit is belangrijk voor de bevruchting van allerlei planten. Wij zullen een plan schrijven om dit te realiseren. Dit lijkt ons een leuke en uitdagende opdracht, waar we erg enthousiast over zijn! We verheugen ons op de samenwerking! Via deze weg zullen we zo nu en dan een update plaatsen over onze voortgang.